اسید سیتریک چیست و چه کاربردهایی دارد؟

تحقیقات انجام شده روی این ماده نشان میدهد که مصرف این ماده تن را اهمیت هیچ گونه خطری مواجه نمیکند، و سازمان جهانی بهداشت و دارو این ماده را یک اسید بی خطر معرفی کرده است. مهم اینکه به طور کلی به کار گیری از اسید سیتریک بی خطر میباشد البته افراد مهم پوست دارای یا این که آلرژی به اسید سیتریک می بایست برای پیشگیری از ایجاد عوارض از مصرف آن دوری کرده یا این که مقدار مقداری از آن را به کارگیری کنند. اسید سیتریک خوراکی به طور طبیعی در مرکبات به ویژه لیمو و لیموترش یافت می شود. اسید سیتریک یک عدد از زیاد ترین اسید های طبیعی موجود در طبیعت می باشد که آن را دارای اسم جوهر لیمو نیز میشناسند. هیدروکسی اسیدها گروهی از اسیدهای کربوکسیلیک هستند که یک مجموعه عاملی هیدروکسیل به آن‌ها افزوده شدهاست. هم اکنون ما می خواهیم به تحلیل کاربرد اسید سیتریک بپردازیم و اطلاعاتی اثر گذار درباره کاربرد همین ماده شیمیایی به دست آوردن کنیم؛ چون این ماده نقش بسیار مهمی در ایجاد مواد مصرفی ما دارااست پس شناخت بیشتر آن می تواند به جهت ما مفید باشد. اسید سیتریک میتواند PH محصولات زراعی را تصحیح کند و در نتیجه سبب ساز می‌شود محصولات اهمیت کیفیت تر و خوش عطر و طعم تری ساخت شود. اسید سیتریک در صنعت های نوشابه، آبمیوه، آرایشی و بهداشتی و داروئی استفاده می گردد و علاوه بر طعم دهندگی سبب تنظیم PH هم میشود. همین پودر غلیظ به استدلال عطر و طعم ترش، میزان مرغوب بودن حفظ کننده و بضاعت و توان کارایی به تیتر یک بافر pH قیمت زیادی دارد. توجه نمایید که همین ماده به استدلال ارزش ذیل تر نسبت به اسکوربیک گزینه توجه قرار گرفته است خیر به دلیل اثر گذاری گذاری بیشتر! چون جوهر لیمو ph اسیدی داراست و اساسی بالابردن اسیدیته محصولات غذایی مانع از عمل باکتری هایی می شود که سبب خرابی آن ها می شوند.به همین ادله می توان اسید سیتریک را به عنوان نگه دارنده به بخش اعظمی از ترکیبات مانند اشکال مربا, ژله , آب نبات , اسید سیتریک خشک فاین غذاهای کنسرو و حتی محصولات گوشتی طولانی تر کرد. برای مثال از نزدیکی آمونیوم نیترات و استیک اسید و مخلوط شدن آنها ممکن هست منجر احتراق گردد به خصوص چنانچه استیک اسید غلیظ باشد. در سبزیجات کنسرو شده، مصرف اسید سیتریک در گوجه فرنگی و پیاز بیشترین است. سالانه بیش از 2 میلیون تن سیتریک اسید در دنیا تولید می شود که صنعت های غذایی بیشترین سهم از مصرف همین اسید زیاد کاربردی را به خویش اختصاص دیتا اند. یکی از سادهترین روشهایی که به جهت تولید آن بکار می‌رود به کارگیری از قارچ آسپرژیلوس نایجر است. به جهت اشخاصی که هر نوع نگرانی در مورد دقیقا کجا و همینطور راهنمایی در آیتم چگونگی استعمال از اسید سیتریک چرخه ، شما احتمالا می توانید حساس ما در ورقه وب تماس بگیرید.

ایندکسر