در مورد الزامات نصب بخار پز چه نکاتی را باید در نظر بگیرید؟

بخارپزها در آشپزخانه به دلیل چند ملاحظات طراحی و نصب که سایر تجهیزات ندارند ، منحصر به فرد هستند. یک س bigال بزرگ که باید بلافاصله بپرسید این است که بخار از کجا خواهد آمد. انواع بخارپز و قیمت آن وجود دارند که از منبع خارجی بخار می گیرند ، آنهایی که بخار خود را از آب ورودی تولید می کنند و آنهایی که از مخزن پر شده دستی بخار ایجاد می کنند.

 

قبل از ورود به منابع بخار ، دومین جزء که باید به آن توجه داشته باشید ، تخلیه است. بعد از اینکه بخار گرمای خود را به غذای شما منتقل می کند ، رطوبت به شکل مایع متراکم می شود ، سپس باید در فاضلاب یا تخلیه میعانات تخلیه شود. شما باید بررسی کنید که آیا مقررات محلی ایجاب می کند که فاضلاب زیر 140 درجه فارنهایت باشد ، زیرا بسیاری از مناطق حکم می کنند. در این صورت ، شما به واحدی احتیاج دارید که آب سرد را به رواناب اضافه کند تا با خروج از واحد در دمای ایمن خنک شود.

 

آشپزی با دیگ بخار ساختمان شما

بهترین بخارپزهای تجاری تجاری که به خط بخار ورودی نیاز دارند می توانند این بخار را از یکی از دو منبع خارجی تهیه کنند. اگر در داخل ساختمان شما دیگ بخار وجود دارد ، ممکن است بتوانید آن را به بخارپز تجاری تجاری خود متصل کرده و از منابع در اختیار خود استفاده کرده و مقدار زیادی انرژی ذخیره کنید. بسیار مهم است که آب دیگ بخار تمیز باشد زیرا این آب مستقیماً با غذای داخل بخارشوی شما تماس پیدا می کند. مقررات محلی خود را برای الزامات ایمنی آب بررسی کنید.

 

اگر آب دیگ بخار ساختمان شما قابل آشامیدن نیست اما همچنان می خواهید از آن استفاده کنید ، می توانید بخارپز را انتخاب کنید که بخار را از طریق مبدل حرارتی عبور دهد. این تجهیزات شامل کویل هایی است که از طریق یک مخزن داخلی پر از آب آشامیدنی از منبع دیگر عبور می کند و گرما را منتقل می کند و از آب تمیز بخار تازه ایجاد می کند.

 

آیا باید ژنراتور بخار را انتخاب کنید؟

اگر بخاری در ساختمان خود ندارید ، اگر بخواهید ژنراتور بخار بخرید تا در کنار واحد شما استفاده شود ، می توانید از بخار مستقیم استفاده کنید. اینها قطعات جداگانه ای از تجهیزات هستند که آب ورودی را به بخار تبدیل کرده و سپس آن را به تجهیزات آشپزی لوله می کنند. این گزینه معمولاً برای عملیات بزرگ که از بخارهای متعدد یا سایر تجهیزات مبتنی بر بخار استفاده می کند مفیدتر است. اگر تصمیم دارید یکی از آنها را اجرا کنید ، می توانید قطعات پخت مستقیم بخار را خریداری کنید که به طور قابل توجهی ارزان تر از قطعات دارای دیگهای بخار هستند.

 

بخارپز با دیگهای بخار داخلی

اگر ترجیح می دهید با تجهیزات تولید کننده بخار خارجی سر و کار نداشته باشید ، جایگزین این است که بهترین بخارپز تجاری تجاری که بخار خود را تولید می کند انتخاب کنید. این مدل ها در دو نوع موجود هستند: واحدهای بدون دیگ و آنهایی که دارای دیگ بخار محصور هستند.

 

بخارپزهای مبتنی بر دیگ آب را از اتصال ورودی به دیگهای بسته می برند و به بخار تبدیل می کنند. این گزینه مستلزم این است که از آب تمیز و خالص برای بخار خود استفاده کنید. حتی آب تصفیه شده نیز رسوبات آهکی را پشت سر می گذارد ، بنابراین بسیار مهم است که این واحدها طبق دستورالعمل سازنده به طور مرتب تمیز و آبگیری شوند. اگر این مراقبت مهم انجام نشود ، رسوبات آهکی می توانند افزایش یافته و برای اجزاء فاجعه ایجاد کنند.

 

گزینه دیگر یک بخارپز بدون دیگ است که به این دلیل نامگذاری شده است زیرا شامل یک دیگ بخار سنتی نیست بلکه از روش گرمایش دیگری استفاده می کند. بخار ممکن است از یک مخزن آب باز در قسمت پایین دستگاه یا یک اسپریتر که آب سرد را بر روی فلز داغ داخل کابینت می پاشد ، وارد کند. تمیز کردن و سرویس این نوع بخارپز راحت تر است ، اگرچه این مدل ها تمایل دارند که محصول را کندتر بپزند و بافت تردتری نسبت به تجهیزات دیگ بخار یا بخار مستقیم داشته باشند.

 

بخارهای بدون اتصال

اگر گزینه های ذکر شده تا کنون برای عملکرد شما غیرعملی به نظر می رسد ، دیگ بخار بدون اتصال را در نظر بگیرید. اینها باید به صورت دستی با آب شیرین پر شده و هر روز تخلیه شوند و نیازهای کار شما را افزایش دهند. با این حال ، آنها گرانتر از سایر گزینه های اولیه هستند.

 

در هر صورت ، شما همچنان می خواهید مطمئن شوید که بهترین کیفیت آب ممکن را دارید زیرا این واحدها هنوز در معرض پوسته پوسته شدن و تخریب ناشی از رسوبات آهکی و سایر ناخالصی های آب هستند. فیلتر آب خوب و رسوب زدایی منظم مناسب می تواند به کاهش هر گونه مشکل کمک کند.

 

ایندکسر