#ThankAFarmworker یادآوری برای جمع آوری غذا برای شکرگذاری

[ad_1]

غذای شکرگذاری از کجا می آید؟ نه ، فروشگاه مواد غذایی نیست.

باشه، با تشکر به یک کمپین توییتر توسط United Farm Workers (UFW) ، اکنون می توانید یاد بگیرید که چه چیزی برای تهیه فروشگاه های مواد غذایی در آمریکا قبل از شکرگذاری لازم است. بزرگترین اتحادیه کشاورزان از پیروان خود خواست تا غذاهای مورد علاقه خود را در روز شکرگذاری به اشتراک بگذارند ، و در ازای آن ، UFW توئیت کرد که چگونه کشاورزان مواد مورد علاقه تعطیلات ما را جمع می کنند.

این اتحادیه در سال 1962 توسط فعالان سزار چاوز و دولورس هوئرتا تاسیس شد و از حمایت از محیط کار ، وحدت و آموزش بیشتر برای کشاورزان ملی حمایت می کند. در این هفته ، آنها مردم را تشویق می کنند تا قبل از تعطیلات به # کارخانه کشاورز تشکر کنند.

کاربران توییتر براکت های شکرگذاری مورد علاقه خود را از نان ذرت گرفته تا سس قره قاط و سیب زمینی شیرین به اشتراک گذاشتند و United Farmers داستان های واقعی و تصاویر مربوط به مزارع را با توضیح روش برداشت ، هزینه و خطرات به اشتراک گذاشت. در محل کار

برخی از رایج ترین مواد تشکیل دهنده شکرگذاری – کدو حلوایی ، هویج و کرفس – با خطراتی همراه است که ممکن است از آنها آگاهی نداشته باشید. به عنوان مثال ، هویج و کرفس حاوی آب میوه هایی “واکنش پذیر” هستند که می توانند پوست را در معرض آفتاب تحریک کنند ، در حالی که انگور کدو تنبل به شدت روی دست و اندام ساینده است.

سایر سبزیجات محبوب شکرگذاری قطعه قطعه شده اند و بسیاری از کشاورزان را مجبور به کار با سرعت سریع و خطرناک می کنند.

و سایر موارد ، مانند جوانه دل انگیز بروکسل ، به روشهای سریع و خطرناک برداشت نیاز دارند. در طول میز شکرگذاری ، کارهای زیادی برای انتخاب ظرف برای خانواده شما انجام می شود.

همانطور که برای وعده غذایی شکرگذاری امسال (امیدوارم مجازی) می نشینید ، فکر کنید یک کشاورز را به لیست شکرگذاری خود اضافه کنید. همچنین می توانید با اهدای آنلاین به حمایت و پشتیبانی متحدین کشاورزان بپردازید.



[ad_2]

منبع: salamati-khabar.ir